Hermelínová pomazánka

0
Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Hermelínová pomazánka

Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 1 hermelín
  • 1 tvaroh (polotučný)
  • 1 malá cibule
  • citronová šťáva
  • bylinky dle sezóny nebo chuti
  • pepř
  • špetka soli (nemusí být)


Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!
Líbil se vám tento recept? Doporučte ho ostatním.
Chcete posílat každý týden recepty na e-mail? Ano, chci recepty ZDARMA!

Hodnocení receptu

90%
90%
SKVĚLÁ SVAČINA

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • Rychlý recept
    9
  • Zvládne každý
    9
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 1x)
    7.3

Napsat komentář

Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Hermelínová pomazánka

Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 1 hermelín
  • 1 tvaroh (polotučný)
  • 1 malá cibule
  • citronová šťáva
  • bylinky dle sezóny nebo chuti
  • pepř
  • špetka soli (nemusí být)


Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!
Líbil se vám tento recept? Doporučte ho ostatním.
Chcete posílat každý týden recepty na e-mail? Ano, chci recepty ZDARMA!

Hodnocení receptu

90%
90%
SKVĚLÁ SVAČINA

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • Rychlý recept
    9
  • Zvládne každý
    9
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 1x)
    7.3
Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Hermelínová pomazánka

Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 1 hermelín
  • 1 tvaroh (polotučný)
  • 1 malá cibule
  • citronová šťáva
  • bylinky dle sezóny nebo chuti
  • pepř
  • špetka soli (nemusí být)


Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!
Líbil se vám tento recept? Doporučte ho ostatním.
Chcete posílat každý týden recepty na e-mail? Ano, chci recepty ZDARMA!

Hodnocení receptu

90%
90%
SKVĚLÁ SVAČINA

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • Rychlý recept
    9
  • Zvládne každý
    9
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 1x)
    7.3
Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Hermelínová pomazánka

Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 1 hermelín
  • 1 tvaroh (polotučný)
  • 1 malá cibule
  • citronová šťáva
  • bylinky dle sezóny nebo chuti
  • pepř
  • špetka soli (nemusí být)


Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!
Líbil se vám tento recept? Doporučte ho ostatním.
Chcete posílat každý týden recepty na e-mail? Ano, chci recepty ZDARMA!

Hodnocení receptu

90%
90%
SKVĚLÁ SVAČINA

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • Rychlý recept
    9
  • Zvládne každý
    9
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 1x)
    7.3
Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Hermelínová pomazánka

Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 1 hermelín
  • 1 tvaroh (polotučný)
  • 1 malá cibule
  • citronová šťáva
  • bylinky dle sezóny nebo chuti
  • pepř
  • špetka soli (nemusí být)


Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!
Líbil se vám tento recept? Doporučte ho ostatním.
Chcete posílat každý týden recepty na e-mail? Ano, chci recepty ZDARMA!

Hodnocení receptu

90%
90%
SKVĚLÁ SVAČINA

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • Rychlý recept
    9
  • Zvládne každý
    9
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 1x)
    7.3