Pohanková kaše

0

V obchodech se často setkáváme s různými instantními kašemi. To přece není nic pro nás, protože jsou často plné různých dochucovadel, barviv a cukru. Kaše jsou pro náš trávící systém velmi vhodné. Ukážeme si jak si připravit skvělou pohankovou kaši doma a za pár minut.


Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 10 – 20 Kč

Suroviny na 1 porci
  • 50g pohanky lámanky
  • 140ml mléka
  • pár oříšků (vlašské, lískové, mandle)
  • pár kapek javorového sirupu nebo medu
  • případně ovoce a máta na ozdobu

Postup:

Do kastrůlku nalejeme mléko a hned přídáme pohanku lámanku. Vše společně přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Poté kaši přelijeme do misky, přidáme nasekané ořechy, zakápneme javorovým sirupem a ozdobíme ovocem. Přeji vám dobrou chuť!

90%
90%
SKVĚLÝ RECEPT

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

Uvařili jste si tento recept doma a chutnal vám? Nasdílejte ho vašim přátelům na Facebooku pomocí modrého "f" tlačítka níže.

  • RYCHLOVKA
    10
  • SUPER SVAČINKA
    8
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 3x)
    7.9

K tomuto příspěvku není možné přidávat komentáře.