Vepřové se zelím

0

Vepřová se zelím je česká klasika. Tím, že jíte zdravě, se tohoto oblíbeného jídla nemusíte zbavovat. Zkuste vepřo, knedlo, zelo na zdravý způsob s polentovými knedlíky.


Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Cena za suroviny
cca 60 – 80 Kč

Suroviny na 2 porce
  • 2 porce (plátky) vepřové kýty
  • kysané zelí
  • 2 lžičky sladké mleté papriky
  • lžička rýžového oleje
  • 1 dl vody
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
  2. Na lžičce rýžového oleje maso zprudka a krátce orestujeme ze všech stran.
  3. Na dno zapékací misky dáme zelí a posypeme paprikou.
  4. Na zelí dáme maso, podlijeme vodou, misku přikryjeme a vložíme do trouby.
  5. Pečeme zhruba 1 hodinu na 180 °C.
  6. Dobrou chuť!

Hodnocení receptu

60%
60%
SKVĚLÝ OBĚD

Podle vašeho hodnocení budeme vědět, co vám chutná a na jaké recepty se máme do budoucna zaměřit. Vaše zpětná vazba je pro nás velice důležitá.

  • Rychlý recept
    5
  • Zvládne každý
    7
  • Hodnocení (Celkem bylo hlasováno: 0x)
    0

K tomuto příspěvku není možné přidávat komentáře.