SUPER ŽIVOTNÍ STYL AMP verze

Krůtí játra na cibulce

Recept

Čas přípravy

Čas vaření

Celkový čas

Cena za suroviny
cca 60 – 80 Kč

Suroviny na 2 porce

Postup

  1. Játra si očistíme a nakrájíme na kousky.
  2. Na rýžovém oleji orestujeme cibuli.
  3. Na cibulku přidáme játra a restujeme asi 2-3 minuty z každé strany.
  4. Dochutíme solí, pepřem, drceným kmínem, kari kořením a majoránkou.
  5. Podlijeme vývarem nebo vodou, přivedeme k varu.
  6. Přidáme lžíci bílého jogurtu (já dávám pro zjemnění a zahuštění omáčky, ale nemusí být) a krátce podusíme.
  7. Játra z pánve vyjmeme, omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem.
  8. Poté játra vrátíme zpět do pánve, necháme prohřát a můžeme podávat třeba s rýží, jako v našem případě.
  9. Přejeme vám dobrou chuť!